Χριστίνε Ζβίκυ (Christine Zwicky)

Christine ZwickyΓεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελβετία και ζω στην Αθήνα από το 1995. Η Ελλάδα έχει γίνει δεύτερη πατρίδα μου και την έχω αγαπήσει πολύ.

Σπούδασα Βιβλιοπώλης στην Ελβετία και Διδασκαλία Αγγλικών σαν Ξένη Γλώσσα σε Ενήλικες στην Αγγλία. Είμαι καθηγήτρια αγγλικών και γερμανικών για ενήλικες και παιδιά εδώ και 25 χρόνια, σε όλα τα επίπεδα.

Σε αυτή τη φάση της ζωής μου αποφάσισα να ανοίξω έναν καινούριο επαγγελματικό κύκλο ακόμα και δημιουργήθηκε το «Into the Light – Κέντρο Αντάμωσης και Ευημερίας» με διάφορες δραστηριότητες.

Το «Into the Light – family» υποστηρίζει και φροντίζει νέους γονείς σε όλες τις φάσεις, από την περίοδο πριν τη σύλληψη έως το θηλασμό.

Γέννησα τα δυο παιδιά μου υπό πολύ διαφορετικές συνθήκες και συνειδοποίησα πόσο σημαντικό είναι το περιβάλλον και ο χώρος της γέννας να είναι γαλήνιοι και ήρεμοι για την ιδανική υποδοχή της καινούριας ζωής.

Ασχολούμαι πάνω από 10 χρόνια με εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους (Ρέικι, Σαμανισμός, κ.α.) και άλλα σχετικά θέματα και έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σε αυτό τον όμορφο δρόμο της πνευματικής ανέλιξης.

Έτσι ο στόχος μου είναι να δημιουργώ έναν ζεστό και γαλήνιο χώρο όπου υπάρχει ευκαιρία για εκμάθηση αλλά και ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών όσο και συναισθηματική και πνευματική υποστήριξη σε αυτή την εξαιρετικά σημαντική φάση της ζωής.

Το «Into the Lightmusic» και το «Into the Light language» είναι τα άλλα δυο τμήματα του κέντρου στο πλαίσιο των οποίων θα οργανωθούν διάφορες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Η μουσική είναι η πιο πιστή συνοδός της ζωής μου, παίζω πιάνο και κιθάρα, μαθαίνω κλασσικό τραγούδι και ακούω καθημερινά κλασσική όπως και τζαζ μουσική.

Η εκμάθηση της νέας ελληνικής γλώσσας σε ξένους είναι η επέκταση μιας από τις επαγγελματικές πορείες μου η οποία θα δρομολογηθεί μόλις εδραιωθεί το «Into the Lightfamily».

Συνεργάτες του «Into the Light – family»:

Ράνια Μπαλαμπάνη

Ράνια ΜπαλαμπάνηΓεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα Μαιευτική στα ΤΕΙ Αθηνών και είμαι Βοηθός Μητρότητας (πρακτική άσκηση). Τα τελευταία χρόνια διδάσκω Α’ Βοήθειες ενήλικα-παιδιού και βρέφους ενώ παράλληλα εμπλούτισα τις γνώσεις μου με σεμινάρια προγεννητικής αγωγής, συμβουλευτικής και υποστήριξης εγκύων και υποψηφίων γονέων, πέριγεννητικών διαταραχών και Birthlight Yoga (Yoga εγκυμοσύνης).

Επιθυμία μου είναι να βοηθήσω τις γυναίκες και να είμαι κοντά τους, με σεβασμό και αγάπη, κατά το ταξίδι της εγκυμοσύνης και του τοκετού, κάνοντας το υπέροχο και μοναδικό!!

Νατάσα Θεοδωράκη

Νατάσα ΘεοδωράκηΓεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Έχω σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού και με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας στον τομέα της Πληροφορικής. Έχω κάνει μετεκπαίδευση στη Ψυχοπαθολογία βρέφους, παιδιού & εφήβου και στη Μουσικοκινητική αγωγή. Είμαι τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Με τον ερχομό του γιού μου, παρακολούθησα πολλά σεμινάρια προετοιμασίας νέων γονέων και θηλασμού.

Με σεβασμό προς το μεγαλείο της εγκυμοσύνης, της μητρότητας και του θηλασμού, εύχομαι να αγκαλιάσω και να προσφέρω τις γνώσεις που φέρω συνδυαστικά, σε κάθε νέα μητέρα, με ειλικρινές ενδιαφέρον και αγάπη.